utorok 9. júna 2009

MIDNIGHT SUN

Status: Nepublikované, dátum vydania neznámy



"Midnight Sun" je snom každého skutočného fanúšika Twilight ságy. Jedná sa o jedinečné dielo, o jedinečný pohľad na udalosti. V čom spočíva jeho výnimočnosť? Nie je ďaľším pokračovaním Twilight ságy, neposkytuje nám informácie o Bellinom živote po "Breaking Dawn".

"Midnight Sun" je vo svojej podstate Twilight, prvý diel ságy. Rozdiel je napriek tomu obrovský: Je totiž písaný z perspektívy Edwarda Cullena. A práve jeho záhadnosť a tajomnosť spôsobila, že nespočetné množstvo čitateľov (a najmä čitateliek) Twilightu, sa neustále pýtalo samých seba: "Čo si v tejto scéne Edward myslí? Prečo jedná tak, ako jedná?" To sme ale ešte nedúfali, že na tieto otázky by raz mohla prísť odpoveď vo forme celej knihy.

Autorka Stephenie Meyer pocítila potrebu rozpovedať príbeh prvej knihy aj z Edwardovho pohľadu a najskôr zverejnila prvú kapitolu na svojom oficiálnom webe. Vydanie "Midnight Sun" sa už začalo črtať na obzore, keď v auguste 2008 ilegálne preniklo na internet prvých 264 strán základného konceptu. Aby Twilight fanúšikovia s výčitkami svedomia nesťahovali ilegálnu verziu, zverejnila Stephenie Meyer tento koncept na svojom oficiálnom webe. Publikovanie "Midnight Sun" sa však odložilo na neurčito.

A aká to je v skutočnosti škoda, zistí každý fanúšik najneskôr po prečítaní spomínaného konceptu. Preto čakáme ako sa situácia vyvinie a dúfame, že Stephenie nás neochudobní o príležitosť spoznať Edwarda ešte lepšie.







1 komentár:

  1. No kedze som necital ani jednu cas twilightu rozhodol som sa po pozretí 1,2,3 titulkovane ze nemozem cakat az pride na rad do kin aj 4 cast pribehu . Je to omnoho lepsie ako film a som velmi spokojni ze to niekto dal na net :) akurat som ju docital a zajtra ma byt premiera takze idem porovnavaat a som zvedavi na Midnight sun neviem nechapem ci to bude len prvy pribeh z edwwardovích oci ale dufam ze pribeh nesklame :) a blog je super neviem ako sa da hlasovat ale mas velke + odemne . Dik za nej s pozdravom (Gix)

    OdpovedaťOdstrániť